Uw auto
aanbieden

• 7 dagen per week

• Kosteloos ophalen

 

Tevreden
klanten

• Goede service

• Snelle service

 

Extra
service

• Direct vrijwaring

• RDW wordt stopgezet

 

Uw sloopauto aanbieden bel 06 - 42 52 14 79

Wij verkopen geen onderdelen!

Wanneer u bij ons uw sloopauto aanbiedt, zorgen wij voor een correcte wijze van afhandeling waarvoor geen kosten in rekening worden gebracht. In veel gevallen ontvangt u zelfs nog een vergoeding. Deze vergoeding is afhankelijk  van de staat van uw sloopauto. 
Van de chauffeur ontvangt u direct een vrijwaringsbewijs. Het vrijwaringsbewijs moet u opsturen naar uw verzekering zodat deze kan worden beëindigd.

Auto en schadeauto met restwaarde

Het kan ook zijn dat uw auto nog restwaarde heeft. Bel ons dan gerust om een reëel bod op uw sloopauto of schadeauto te krijgen. Hiervoor worden slechts een beperkt aantal vragen gesteld.
De Nederlands Sloopauto Ophaaldienst haalt sloopauto’s op door geheel Nederland. De opgehaalde sloopauto wordt door een erkende autosloperij (bij u in de buurt), of beter gezegd autodemontagebedrijf, opgehaald.

Bel ons gerust voor informatie of voor een afspraak
Uw auto aanbieden bel 06-42521479

 

Nieuws over sloop auto aanbieden, sloopauto ophalen, wegslepen en verwijderen

---------------------------------------------------------------------------

Specialist op internet

Een sloopauto aanbieden is tegenwoordig goed en eenvoudig te organiseren via de sites op internet. Zij zijn de specialisten die alle autos ophalen in onze regio. Een sloop auto aanbieden kunt u vormgeven door telefonisch contact met ons op te nemen of door ons een mailbericht te versturen met alle beschikbare informatie over uw auto. Op onze site kunt u ook een terugbel verzoek invullen. Na het invullen van uw telefoonnummer en naam nemen wij binnen een paar minuten contact met u op om samen alle mogelijkheden mbt uw sloopauto, schadeauto of 2dehands auto te bespreken.

Flyers

Er zullen flyers gemaakt worden met de tekst: sloopauto ophaaldienst om het milieu te verbeteren. Deze reclamefolders met de genoemde opmerkelijke tekst zal op iedere toonbank geplaatst worden. Dat dit gaat opvallen bij de mensen die hun sloopauto inleveren bij een van deze bedrijven is zeker. De tegenstrijdigheid in de tekst zal zeker gaan opvallen. Deze manier van woordkeuze wordt ook in andere branches gebruikt op de aandacht te krijgen van de consument of bedrijf. Het is dus al een oude methode. Wat wel een nieuwe methode is om de aandacht te krijgen voor mensen die een sloopauto willen aanbieden door te banneren op internet. Nog nooit heeft een autosloperij gebruik gemaakt van deze mogelijkheid. Het bedrijf sloopauto ophaaldienst heeft dit voor het eerst uitgeprobeerd en met een goed resultaat is mij verteld.  

 Nieuws

---------------------------------------------------------------------------------------------

Een sloopauto die aangeboden is om gedemonteerd te worden zal door de nieuwe nog in gebruik te nemen machines worden afgetapt en volgens de huidige normen worden gedemonteerd. Dit is opmerkelijk gezien het feit dat deze vaak helemaal in elkaar zijn geraakt door bijvoorbeeld een zwaar ongeluk. Ondanks de vreselijke vervorming kan de machine toch bij de ruimtes waar het vloeistof zit. Is het vloeistof tijdens of na het ongeluk eruit gelopen dan zal de brandweer of politie een bedrijf of rijkswaterstaat opdracht geven aan salvagebedrijf of calamiteitenbedrijf om alles op te ruimen of te laten afzuigen door een vacuüm afzuigmachine.

 Nieuws

------------------------------------------------------------------------------

Ook de gevaarlijke stoffen uit de sloopauto die door de regionaal takelbedrijf wordt aangeboden zal op een juiste manier worden verwerkt. De bedrijven hebben met elkaar afgesproken dat de voertuigen aan hun worden aangeboden in plaats van aan de bedrijven die niet op een zelfde manier werken. De groene bedrijven krijgen ook hier weer voorrang ten opzichte van de bedrijven die alles nog doen op traditionele wijze.

 

 

Autosloperij Rotterdam • Autosloperij Amsterdam • Extra serviceTevreden klantenOns BedrijfContact