Uw auto
aanbieden

• 7 dagen per week

• Kosteloos ophalen

 

Tevreden
klanten

• Goede service

• Snelle service

 

Extra
service

• Direct vrijwaring

• RDW wordt stopgezet

 

Tevreden klanten

Uw auto aanbieden bel 06 - 42 52 14 79 (direct contact met een medewerker)

Wij verkopen geen onderdelen!

Ik wilde graag zo snel mogelijk van mijn oude auto af. Via De Nederlandse Sloopauto Ophaaldienst is dat heel goed geregeld. De volgende dag al werd mijn sloopauto Amsterdam zonder verdere kosten opgehaald door Ophaaldienst Autosloperijen Amsterdam. De papierwinkel werd snel en vakkundig afgehandeld.

Anneke - Amsterdam

Het verkopen van mijn auto via Marktplaats wilde maar niet lukken dus zat er niets anders op dan de knoop door te hakken. Ik heb mijn sloopauto Breda laten ophalen door Ophaaldienst Autosloperijen Breda.

Kees de Boer - Breda


Vrijdagmiddag werd ik van de weg af gehaald door de politie. Daar sta je dan, ik mocht niet meer verder rijden met mijn auto. Thuis heb ik op internet gezocht naar autosloperijen. Ophaalbedrijf Autosloperijen Rotterdam heeft mijn sloopauto Rotterdam opgehaald. Dat hij op een parkeerplaats bij Gorinchem stond was geen probleem. Top zon service.

De koppelingsplaten van mijn Citron waren helemaal versleten. Repareren werd een dure grap en dus heb ik besloten mijn auto weg te doen. Op internet vond ik de Nederlandse Sloopauto Ophaaldienst en n telefoontje was voldoende. De volgende dag kwam Ophaaldienst Autosloperijen Utrecht mijn sloopauto Utrecht kosteloos ophalen. Daar waren verder geen kosten aan verbonden. Bovendien hoefde ik niets te betalen voor het vrijwaringsbewijs.

Annemieke - Utrecht


Vanmorgen wilde ik naar mijn werk maar mijn auto wilde niet meer starten. De meneer van de ANWB vertelde mij dat de startmotor kapot was en dat ik gezien de staat van de auto er beter afscheid van kon nemen. Ik heb zijn advies opgevolgd en meteen gebeld met de Nederlandse Sloopauto Ophaaldienst. Het werd heel snel en vakkundig geregeld, de volgende dag al werd mijn sloopauto Amsterdam opgehaald door Ophaalservice Autosloperijen Amsterdam. Dank voor je goede service.

Jeannette de Wit - Amsterdam

Uw auto aanbieden bel 06 - 42 52 14 79 (direct contact met een medewerker)

Afgelopen week ben ik betrokken geraakt bij een aanrijding. Gelukkig had ik zelf niets maar mijn auto was total loss en kon naar de sloop. Ophaalservice Autosloperijen Dordrecht heeft het ophalen van de sloopauto Dordrecht snel en kosteloos geregeld. Ik kreeg direct mijn vrijwaringsbewijs van de chauffeur.

Harry - Deventer


Mijn auto kwam niet door de APK-keuring heen. Er moest te veel hersteld of vervangen worden en dat had ik er niet meer voor over. Op internet heb ik gezocht naar een ophaalservice. De Nederlandse Sloopauto Ophaaldienst wist wel raad met mijn oude brik. Op de afgesproken dag kwam de chauffeur van Ophaalbedrijf Autosloperijen Haarlem mijn auto ophalen. Goed dat deze service er is!

Anneke Sliegers - Haarlem

Mijn Suzuki Swift wilde niet meer starten. De accu moest vervangen worden en eigenlijk moesten er ook nieuwe banden onder. Om eerlijk te zijn was mijn auto dat niet meer waard. Ik heb de sloopauto Breda op laten halen door Ophaaldienst Autosloperijen Breda.

Frans van Boxtel
- Oosterhout

Mijn auto moest gekeurd worden en ik wist al van tevoren dat hij zo niet goedgekeurd zou worden. Tijd om afscheid te nemen dus. Op internet vond ik al snel de Nederlandse Sloopauto Ophaaldienst. En telefoontje was genoeg om mijn sloopauto Utrecht op te laten halen. Ophaaldienst Autosloperijen Utrecht kwam de volgende dag langs en heeft mijn auto zonder verdere kosten meegenomen. Ik kreeg ook nog een vrijwaringsbewijs waar ik niets voor hoefde te betalen. Nette en snelle service!

Jan - Nieuwegein

Toen ik na mijn vakantie weer thuis was, lag er een brief van de politie. Mijn auto bleek gebruikt te zijn voor joyriding en was betrokken geweest bij een aanrijding. De schade aan mijn auto was zo groot dat ik geen andere keuze had hem naar de sloop te brengen. En telefoontje naar De Nederlandse Sloopauto Ophaaldienst was voldoende. De volgende dag werd mijn sloopauto Den Haag kosteloos opgehaald door Ophaalservice Autosloperijen Den Haag en kreeg ik direct een vrijwaringsbewijs van de chauffeur. Geweldige service.

Arie - Den Haag  

Uw auto aanbieden bel 06 - 42 52 14 79 (direct contact met een medewerker)

Wij hebben onze tweedehandsauto verkocht aan het bedrijf www.sloopauto-ophaaldienst.nl en dat is ons bijzonder goed bevallen. We hebben telefonisch contact opgenomen met het bedrijf en onze 2dehandsauto aangeboden. De medewerker vertelde ons dat het mogelijk was om onze tweede handsauto per telefoon te verkopen. Binnen twee uur stond een medewerker voor de deur en heeft onze occasion meegenomen tegen de vergoeding die was afgesproken. Door de snelle afwikkeling en correcte behandeling zijn wij content over dit bedrijf en wensen hun veel succes met hun klanten naar behoefte te bedienen.

S. Vis uit Vuren

Reacties van klanten
 
Ik wilde van mijn auto af. Via Den Nederlandse Sloopauto Ophaaldienst werd dat na n telefoontje perfect geregeld. Al de volgende dag werd mijn auto zonder verdere kosten opgehaald door Schadeauto Inkoop Amsterdam. Ik hoefde niets te betalen, zelfs niet voor het vrijwaringsbewijs.

Mevrouw Hoogland Amsterdam

Het verkopen van mijn auto via Marktplaats wilde maar niet lukken omdat mijn auto flink wat schade had. Daar knapte iedereen uiteindelijk toch op af. Ik heb mijn auto dus laten ophalen door Schadeauto Inkoop Breda.
De chauffeur bepaalde de restwaarde van de auto en ik kreeg het bedrag direct in handen. Ik ben blij dat ik van mijn auto af ben.

Kees de Boer Breda

Vrijdagmiddag werd ik in Schiedam van de weg af gehaald door de politie. Ik mocht niet meer verder rijden met mijn auto omdat men dat onverantwoord vond. Thuis heb ik op internet gezocht naar een bedrijf dat mijn auto zou kunnen ophalen. De Sloopauto Ophaaldienst uit Rotterdam heeft mijn auto opgehaald. Dat hij op een parkeerplaats bij Schiedam stond was geen enkel probleem. Top zon service.

Henry Boelen Rotterdam

Uw auto aanbieden bel 06 - 42 52 14 79 (direct contact met een medewerker)

Door een eenzijdige aanrijding had mijn auto flinke schade opgelopen. Repareren werd een dure grap en dus heb ik besloten mijn auto weg te doen. Op internet vond ik Schadeauto Inkoop Nederland en n telefoontje was voldoende. De volgende dag kwam De Nederlandse Sloopauto Ophaaldienst  mijn beschadigde auto ophalen. Daar waren verder geen kosten aan verbonden. Zelfs het vrijwaringsbewijs kreeg ik gratis.

Thea Utrecht

Vanmorgen wilde mijn auto niet meer starten. De meneer van Route Mobiel vertelde mij dat de cilinderkoppen en de startmotor kapot waren en dat ik gezien de kosten van de reparatie beter afscheid van mijn auto kon nemen. Ik heb zijn advies opgevolgd en dezelfde dag nog gebeld met de Sloopauto Inkoop Nederland. Alles werd snel en vakkundig geregeld, de volgende dag al werd mijn auto opgehaald door Sloop Auto Amsterdam. Dank voor de goede service.

Mireille Amsterdam
 

Afgelopen week ben ik betrokken geweest bij een aanrijding. Gelukkig ben ik er zelf goed afgekomen maar mijn auto was zo goed als total loss. Schadeauto Inkoop Dordrecht heeft het wrak snel en zonder verdere kosten opgehaald. Ik kreeg direct het vrijwaringsbewijs van de chauffeur. Mijn auto bleek zelfs nog iets waard te zijn. Dat had ik nooit verwacht!

Henk Papendrecht

Mijn auto kwam niet door de APK-keuring. Er moest te veel aan de auto gesleuteld worden en dat had ik er niet meer voor over. Een niet-gekeurde auto verkopen op Marktplaats schiet niet op en dus ben ik op zoek gegaan naar een ophaalservice. Schadeauto Inkoop Nederland wist wel raad met mijn auto. Op de afgesproken dag kwam de chauffeur van Schadeauto Inkoop Haarlem mijn auto ophalen. Fijn dat deze service er is. Goed en snel!

Jeannette Wieringa Haarlem

Mijn Ford Ka wilde niet meer starten. De accu moest vervangen worden en ook kwam de APK-keuring er weer aan. Van tevoren wist ik al dat mijn auto niet door de keuring heen zou komen. Ik heb mijn auto op laten halen door Schadeauto Inkoop Breda. Ik ben zeer te spreken over de afhandeling. Ik kreeg zelfs nog een leuk bedrag voor mijn auto!

Hanneke Oosterhout

Uw auto aanbieden bel 06 - 42 52 14 79 (direct contact met een medewerker)

Mijn auto moest gekeurd worden en ik wist al van tevoren dat hij er zo niet zou doorkomen. Tijd om afscheid te nemen dus. Op internet vond ik al snel Schadeauto Inkoop Nederlands. En telefoontje was voldoende om alles in gang te zetten. Schadeauto Inkoop Utrecht kwam de volgende dag al langs en heeft mijn auto meegenomen. Voor het vrijwaringsbewijs hoefde ik niets te betalen.

Fons Nieuwegein

Na een gezellig familie-uitje kwamen we weer terug bij onze auto. We konden niet geloven wat we toen zagen. Iemand had flink tegen onze auto aangezeten. Helaas had diegene geen contactgegevens achter gelaten. Gelukkig konden we nog wel met de auto naar huis rijden. Spijtig genoeg bleken we niet verzekerd te zijn voor dit soort schade en we konden de reparatie ook niet zelf bekostigen. Via internet vond ik Schadeauto Inkoop Nederland. Die heb ik gebeld en hun chauffeur heeft een waardebepaling uitgevoerd. Ik kreeg nog een heel redelijk bedrag voor mijn auto. Dat bedrag kunnen we besteden aan een ander tweedehandsje.

Mevrouw Aantjes Den Haag

Ik wilde graag zo snel mogelijk van mijn oude auto af. Via De Nederlandse Sloopauto Ophaaldienst is dat heel goed geregeld. De volgende dag al werd mijn sloopauto Amsterdam zonder verdere kosten opgehaald door Ophaaldienst Autosloperijen Amsterdam. De papierwinkel werd snel en vakkundig afgehandeld.

Anneke - Amsterdam

Het verkopen van mijn auto via Marktplaats wilde maar niet lukken dus zat er niets anders op dan de knoop door te hakken. Ik heb mijn sloopauto Breda laten ophalen door Ophaaldienst Autosloperijen Breda.

Kees de Boer - Breda

Vrijdagmiddag werd ik van de weg af gehaald door de politie. Daar sta je dan, ik mocht niet meer verder rijden met mijn auto. Thuis heb ik op internet gezocht naar autosloperijen. Ophaalbedrijf Autosloperijen Rotterdam heeft mijn sloopauto Rotterdam opgehaald. Dat hij op een parkeerplaats bij Gorinchem stond was geen probleem. Top zon service.

De koppelingsplaten van mijn Citron waren helemaal versleten. Repareren werd een dure grap en dus heb ik besloten mijn auto weg te doen. Op internet vond ik de Nederlandse Sloopauto Ophaaldienst en n telefoontje was voldoende. De volgende dag kwam Ophaaldienst Autosloperijen Utrecht mijn sloopauto Utrecht kosteloos ophalen. Daar waren verder geen kosten aan verbonden. Bovendien hoefde ik niets te betalen voor het vrijwaringsbewijs.

Annemieke - Utrecht

Uw auto aanbieden bel 06 - 42 52 14 79 (direct contact met een medewerker)

Vanmorgen wilde ik naar mijn werk maar mijn auto wilde niet meer starten. De meneer van de ANWB vertelde mij dat de startmotor kapot was en dat ik gezien de staat van de auto er beter afscheid van kon nemen. Ik heb zijn advies opgevolgd en meteen gebeld met de Nederlandse Sloopauto Ophaaldienst. Het werd heel snel en vakkundig geregeld, de volgende dag al werd mijn sloopauto Amsterdam opgehaald door Ophaalservice Autosloperijen Amsterdam. Dank voor je goede service.

Jeannette de Wit - Amsterdam

Afgelopen week ben ik betrokken geraakt bij een aanrijding. Gelukkig had ik zelf niets maar mijn auto was total loss en kon naar de sloop. Ophaalservice Autosloperijen Dordrecht heeft het ophalen van de sloopauto Dordrecht snel en kosteloos geregeld. Ik kreeg direct mijn vrijwaringsbewijs van de chauffeur.

Harry - Deventer

Mijn auto kwam niet door de APK-keuring heen. Er moest te veel hersteld of vervangen worden en dat had ik er niet meer voor over. Op internet heb ik gezocht naar een ophaalservice. De Nederlandse Sloopauto Ophaaldienst wist wel raad met mijn oude brik. Op de afgesproken dag kwam de chauffeur van Ophaalbedrijf Autosloperijen Haarlem mijn auto ophalen. Goed dat deze service er is!

Anneke Sliegers - Haarlem

Mijn Suzuki Swift wilde niet meer starten. De accu moest vervangen worden en eigenlijk moesten er ook nieuwe banden onder. Om eerlijk te zijn was mijn auto dat niet meer waard. Ik heb de sloopauto Breda op laten halen door Ophaaldienst Autosloperijen Breda.

Frans van Boxtel - Oosterhout

Mijn auto moest gekeurd worden en ik wist al van tevoren dat hij zo niet goedgekeurd zou worden. Tijd om afscheid te nemen dus. Op internet vond ik al snel de Nederlandse Sloopauto Ophaaldienst. En telefoontje was genoeg om mijn sloopauto Utrecht op te laten halen. Ophaaldienst Autosloperijen Utrecht kwam de volgende dag langs en heeft mijn auto zonder verdere kosten meegenomen. Ik kreeg ook nog een vrijwaringsbewijs waar ik niets voor hoefde te betalen. Nette en snelle service!

Jan - Nieuwegein

Uw auto aanbieden bel 06 - 42 52 14 79 (direct contact met een medewerker)

Toen ik na mijn vakantie weer thuis was, lag er een brief van de politie. Mijn auto bleek gebruikt te zijn voor joyriding en was betrokken geweest bij een aanrijding. De schade aan mijn auto was zo groot dat ik geen andere keuze had hem naar de sloop te brengen. En telefoontje naar De Nederlandse Sloopauto Ophaaldienst was voldoende. De volgende dag werd mijn sloopauto Den Haag kosteloos opgehaald door Ophaalservice Autosloperijen Den Haag en kreeg ik direct een vrijwaringsbewijs van de chauffeur. Geweldige service.

Arie - Den Haag  

Reacties en ervaringen van klanten op onze sloopwagen inkoop
Na het ongeluk was het was al snel duidelijk dat onze wagen naar de autosloop moest. We hebben op google gezocht naar een bedrijf die ervoor zorgt dat onze sloopauto wordt opgehaald en kwamen direct in contact. We hebben direct een afspraak gemaakt om de auto te laten ophalen.

Frank de Vries - Utrecht

Onze garage vertelde dat er niks anders opzat dan de auto naar de sloop te laten brengen. Hij vertelde over deze service en de keuze was toen snel gemaakt, we wonen in Vuren en daar heb je geen sloopbedrijf.

H van A - Vuren

Het auto slopen gebeurt tegenwoordig op een verantwoorde manier vertelde ze me. Veel materialen uit sloopwagens worden gerecycled door bedrijven die daar in gespecialiseerd zijn. Het sloopbedrijf maakt dus niet meer een klein pakketje metaal zoals vroeger gebeurde.

Anoniem

Sloopwagens zijn niet alleen onprettig om naar te kijken, sloopauto's zijn ook auto�s waarvan de onderdelen nog kunnen worden hergebruikt. Het is goed dat hier alle automerken kunnen worden ingeleverd.

Kees uit Arnhem

Uw auto aanbieden bel 06 - 42 52 14 79 (direct contact met een medewerker)

Na het contact opnemen met de telefonist werd ons al snel duidelijk dat zij belangstelling hebben voor alle automerken. Onze oude Citroen is helaas de volgende dag naar de autosloop gegaan. Het idee dat de auto gedemonteerd en gerecycled gaat worden geeft ons toch nog een beetje een prettige gedachte.

Annette - Kerkdiel

Dinsdag avond gebeld naar deze sloop service. Onze auto stond al 3 maanden stil en de kosten ervan liepen maar door. Woensdag morgen kwam de autosloper voor rijden, en is onze oude Opel meegenomen om te recyclelen. Prima service en afhandeling!

A. de Boer - Beuningen

Zonder verdere kosten opgehaald door Schadeauto Inkoop Amsterdam. Ik hoefde niets te betalen, zelfs niet voor het vrijwaringsbewijs.

Mevrouw Hoogland Amsterdam

Het verkopen van mijn auto via Marktplaats wilde maar niet lukken omdat mijn auto flink wat schade had. Daar knapte iedereen uiteindelijk toch op af. Ik heb mijn auto dus laten ophalen door Schadeauto Inkoop Breda.
De chauffeur bepaalde de restwaarde van de auto en ik kreeg het bedrag direct in handen. Ik ben blij dat ik van mijn auto af ben.

Kees de Boer Breda

Vrijdagmiddag werd ik in Schiedam van de weg af gehaald door de politie. Ik mocht niet meer verder rijden met mijn auto omdat men dat onverantwoord vond. Thuis heb ik op internet gezocht naar een bedrijf dat mijn auto zou kunnen ophalen. Schadeauto Inkoop Rotterdam heeft mijn auto opgehaald. Dat hij op een parkeerplaats bij Schiedam stond was geen enkel probleem. Top zon service.

Henry Boelen Rotterdam

Uw auto aanbieden bel 06 - 42 52 14 79 (direct contact met een medewerker)

Door een eenzijdige aanrijding had mijn auto flinke schade opgelopen. Repareren werd een dure grap en dus heb ik besloten mijn auto weg te doen. Op internet vond ik Schadeauto Inkoop Nederland en n telefoontje was voldoende. De volgende dag kwam Schadeauto Inkoop Utrecht mijn beschadigde auto ophalen. Daar waren verder geen kosten aan verbonden. Zelfs het vrijwaringsbewijs kreeg ik gratis.

Thea Utrecht

Vanmorgen wilde mijn auto niet meer starten. De meneer van Route Mobiel vertelde mij dat de cilinderkoppen en de startmotor kapot waren en dat ik gezien de kosten van de reparatie beter afscheid van mijn auto kon nemen. Ik heb zijn advies opgevolgd en dezelfde dag nog gebeld met de Schadeauto Inkoop Nederland. Alles werd snel en vakkundig geregeld, de volgende dag al werd mijn auto opgehaald door Schadeauto Inkoop Amsterdam. Dank voor de goede service.

Mireille Amsterdam

Afgelopen week ben ik betrokken geweest bij een aanrijding. Gelukkig ben ik er zelf goed afgekomen maar mijn auto was zo goed als total loss. Schadeauto Inkoop Dordrecht heeft het wrak snel en zonder verdere kosten opgehaald. Ik kreeg direct het vrijwaringsbewijs van de chauffeur. Mijn auto bleek zelfs nog iets waard te zijn. Dat had ik nooit verwacht!

Henk Papendrecht

Mijn auto kwam niet door de APK-keuring. Er moest te veel aan de auto gesleuteld worden en dat had ik er niet meer voor over. Een niet-gekeurde auto verkopen op Marktplaats schiet niet op en dus ben ik op zoek gegaan naar een ophaalservice. Schadeauto Inkoop Nederland wist wel raad met mijn auto. Op de afgesproken dag kwam de chauffeur van Schadeauto Inkoop Haarlem mijn auto ophalen. Fijn dat deze service er is. Goed en snel!

Jeannette Wieringa Haarlem

Mijn Ford Ka wilde niet meer starten. De accu moest vervangen worden en ook kwam de APK-keuring er weer aan. Van tevoren wist ik al dat mijn auto niet door de keuring heen zou komen. Ik heb mijn auto op laten halen door Schadeauto Inkoop Breda. Ik ben zeer te spreken over de afhandeling. Ik kreeg zelfs nog een leuk bedrag voor mijn auto!

Hanneke Oosterhout

Uw auto aanbieden bel 06 - 42 52 14 79 (direct contact met een medewerker)

Mijn auto moest gekeurd worden en ik wist al van tevoren dat hij er zo niet zou doorkomen. Tijd om afscheid te nemen dus. Op internet vond ik al snel Schadeauto Inkoop Nederlands. En telefoontje was voldoende om alles in gang te zetten. Schadeauto Inkoop Utrecht kwam de volgende dag al langs en heeft mijn auto meegenomen. Voor het vrijwaringsbewijs hoefde ik niets te betalen.

Fons Nieuwegein

Na een gezellig familie-uitje kwamen we weer terug bij onze auto. We konden niet geloven wat we toen zagen. Iemand had flink tegen onze auto aangezeten. Helaas had diegene geen contactgegevens achter gelaten. Gelukkig konden we nog wel met de auto naar huis rijden. Spijtig genoeg bleken we niet verzekerd te zijn voor dit soort schade en we konden de reparatie ook niet zelf bekostigen. Via internet vond ik Schadeauto Inkoop Nederland. Die heb ik gebeld en hun chauffeur heeft een waardebepaling uitgevoerd. Ik kreeg nog een heel redelijk bedrag voor mijn auto. Dat bedrag kunnen we besteden aan een ander tweedehandsje.

Mevrouw Aantjes Den Haag

We wilde graag zo snel mogelijk van mijn oude auto af. Via De Nederlandse Sloopauto Ophaaldienst is dat heel goed geregeld. De volgende dag al werd mijn sloopauto Amsterdam zonder verdere kosten opgehaald door Ophaaldienst Autosloperijen Amsterdam. De papierwinkel werd snel en vakkundig afgehandeld.

Anneke - Amsterdam

Het verkopen van mijn auto via Marktplaats wilde maar niet lukken dus zat er niets anders op dan de knoop door te hakken. Ik heb mijn sloopauto Breda laten ophalen door Ophaaldienst Autosloperijen Breda.

Kees de Boer - Breda

Vrijdagmiddag werd ik van de weg af gehaald door de politie. Daar sta je dan, ik mocht niet meer verder rijden met mijn auto. Thuis heb ik op internet gezocht naar autosloperijen. Ophaalbedrijf Autosloperijen Rotterdam heeft mijn sloopauto Rotterdam opgehaald. Dat hij op een parkeerplaats bij Gorinchem stond was geen probleem.

Top zon service.

De koppelingsplaten van mijn Citron waren helemaal versleten. Repareren werd een dure grap en dus heb ik besloten mijn auto weg te doen. Op internet vond ik de Nederlandse Sloopauto Ophaaldienst en n telefoontje was voldoende. De volgende dag kwam Ophaaldienst Autosloperijen Utrecht mijn sloopauto Utrecht kosteloos ophalen. Daar waren verder geen kosten aan verbonden. Bovendien hoefde ik niets te betalen voor het vrijwaringsbewijs.

Annemieke - Utrecht

Uw auto aanbieden bel 06 - 42 52 14 79 (direct contact met een medewerker)

Vanmorgen wilde ik naar mijn werk maar mijn auto wilde niet meer starten. De meneer van de ANWB vertelde mij dat de startmotor kapot was en dat ik gezien de staat van de auto er beter afscheid van kon nemen. Ik heb zijn advies opgevolgd en meteen gebeld met de Nederlandse Sloopauto Ophaaldienst. Het werd heel snel en vakkundig geregeld, de volgende dag al werd mijn sloopauto Amsterdam opgehaald door Ophaalservice Autosloperijen Amsterdam. Dank voor je goede service.

Jeannette de Wit - Amsterdam

Afgelopen week ben ik betrokken geraakt bij een aanrijding. Gelukkig had ik zelf niets maar mijn auto was total loss en kon naar de sloop. Ophaalservice Autosloperijen Dordrecht heeft het ophalen van de sloopauto Dordrecht snel en kosteloos geregeld. Ik kreeg direct mijn vrijwaringsbewijs van de chauffeur.

Harry - Deventer

Mijn auto kwam niet door de APK-keuring heen. Er moest te veel hersteld of vervangen worden en dat had ik er niet meer voor over. Op internet heb ik gezocht naar een ophaalservice. De Nederlandse Sloopauto Ophaaldienst wist wel raad met mijn oude brik. Op de afgesproken dag kwam de chauffeur van Ophaalbedrijf Autosloperijen Haarlem mijn auto ophalen. Goed dat deze service er is!

Anneke Sliegers - Haarlem

Mijn Suzuki Swift wilde niet meer starten. De accu moest vervangen worden en eigenlijk moesten er ook nieuwe banden onder. Om eerlijk te zijn was mijn auto dat niet meer waard. Ik heb de sloopauto Breda op laten halen door Ophaaldienst Autosloperijen Breda.

Frans van Boxtel - Oosterhout

Mijn auto moest gekeurd worden en ik wist al van tevoren dat hij zo niet goedgekeurd zou worden. Tijd om afscheid te nemen dus. Op internet vond ik al snel de Nederlandse Sloopauto Ophaaldienst. En telefoontje was genoeg om mijn sloopauto Utrecht op te laten halen. Ophaaldienst Autosloperijen Utrecht kwam de volgende dag langs en heeft mijn auto zonder verdere kosten meegenomen. Ik kreeg ook nog een vrijwaringsbewijs waar ik niets voor hoefde te betalen. Nette en snelle service!

Jan - Nieuwegein

Uw auto aanbieden bel 06 - 42 52 14 79 (direct contact met een medewerker)

Toen ik na mijn vakantie weer thuis was, lag er een brief van de politie. Mijn auto bleek gebruikt te zijn voor joyriding en was betrokken geweest bij een aanrijding. De schade aan mijn auto was zo groot dat ik geen andere keuze had hem naar de sloop te brengen. En telefoontje naar De Nederlandse Sloopauto Ophaaldienst was voldoende. De volgende dag werd mijn sloopauto Den Haag kosteloos opgehaald door Ophaalservice Autosloperijen Den Haag en kreeg ik direct een vrijwaringsbewijs van de chauffeur. Geweldige service.

Arie - Den Haag  

Reacties en ervaringen van klanten op onze sloopwagen inkoopNa het ongeluk was het was al snel duidelijk dat onze wagen naar de autosloop moest. We hebben op google gezocht naar een bedrijf die ervoor zorgt dat onze sloopauto wordt opgehaald en kwamen direct in contact. We hebben direct een afspraak gemaakt om de auto te laten ophalen.

Frank de Vries - Utrecht

Onze garage vertelde dat er niks anders opzat dan de auto naar de sloop te laten brengen. Hij vertelde over deze service en de keuze was toen snel gemaakt, we wonen in Vuren en daar heb je geen sloopbedrijf.

H van A - Vuren

Het auto slopen gebeurt tegenwoordig op een verantwoorde manier vertelde ze me. Veel materialen uit sloopwagens worden gerecycled door bedrijven die daar in gespecialiseerd zijn. Het sloopbedrijf maakt dus niet meer een klein pakketje metaal zoals vroeger gebeurde.


Anoniem

Sloopwagens zijn niet alleen onprettig om naar te kijken, sloopauto's zijn ook auto�s waarvan de onderdelen nog kunnen worden hergebruikt. Het is goed dat hier alle automerken kunnen worden ingeleverd.

Kees uit Arnhem

Uw auto aanbieden bel 06 - 42 52 14 79 (direct contact met een medewerker)

Na het contact opnemen met de telefonist werd ons al snel duidelijk dat zij belangstelling hebben voor alle automerken. Onze oude Citroen is helaas de volgende dag naar de autosloop gegaan. Het idee dat de auto gedemonteerd en gerecycled gaat worden geeft ons toch nog een beetje een prettige gedachte.

Annette - Kerkdiel

Dinsdag avond gebeld naar deze sloop service. Onze auto stond al 3 maanden stil en de kosten ervan liepen maar door. Woensdag morgen kwam de autosloper voor rijden, en is onze oude Opel meegenomen om te recyclelen. Prima service en afhandeling!

A. de Boer - Beuningen

 

Autosloperij Rotterdam | Autosloperij Amsterdam | Autosloperij Den Haag | Autosloperij Utrecht | Schadeautos Utrecht | Schadeauto Rotterdam | Schadeauto Amsterdam | Autosloperij Nijmegen | Sloopauto aanbieden | Sloopauto ophalen | Autosloperij Dordrecht | Sloopauto Verkopen | Autosloperij Leiden | Autosloperij Den Bosch | Autosloperijen Haarlemmermeer | Autosloperij Eindhoven | Autosloperij Heerenveen | Autosloperij Leeuwarden | Schadeauto Den Haag | Sloopauto Ophalen Rotterdam | Autosloperij Tilburg Sloopauto Ophalen Sloopauto Verwijderen Sloopauto ophalen Roosendaal Defecte auto verkopen kapotte auto verkopen  Auto verkopen zonder APK - Bus verkopen Sloopauto kopen Bus verkopen snel en direct contant geld en vrijwaring Auto Sloop Nederland Sloopauto te koop Sloopauto Zwolle Sloopauto Amersfoort ophaaldienst sloopauto Enschede Sloopauto Arnhem Alkmaar Autosloperijen Sloopauto Ophaalbedrijven Sloopauto Assen

Home Uw auto aanbieden Extra service Ons Bedrijf Contact