Uw auto
aanbieden

• 7 dagen per week

• Kosteloos ophalen

 

Tevreden
klanten

• Goede service

• Snelle service

 

Extra
service

• Direct vrijwaring

• RDW wordt stopgezet

 

Sloopauto Verkopen bel 06 42 52 14 79

Hartelijk welkom op de site van 
Sloopauto Verkopen

Wij verkopen geen onderdelen!

Voor het ophalen van uw sloopauto worden geen kosten in rekening gebracht. Meestal ontvangt u nog een vergoeding. Deze vergoeding is afhankelijk van de staat van uw sloopauto. 

Voor het ophalen van uw sloop auto zijn wij 7 dagen per week bereikbaar.

De autosloperij is aangesloten bij STIBA, RDW en Auto Recycling Nederland (ARN).

Auto’s met restwaarde

Het kan ook zijn dat uw auto nog restwaarde heeft. Bel ons dan gerust om een reëel bod op uw auto of schadeauto te krijgen.

Wij hopen u in het kort een indruk te geven over het verkopen van uw sloopauto. Op de andere pagina’s vindt u verdere informatie.

Bel ons gerust voor informatie of voor een afspraak.

Sloopauto Verkopen haalt in heel Nederland uw sloop auto op. De sloopauto wordt door een erkende autosloperij danwel autodemontagebedrijf opgehaald.  Van de chauffeur ontvangt u dan gelijk het vrijwaringsbewijs en het afgesproken bedrag. De auto wordt op een correcte wijze gerecycled.

Uw auto aanbieden bel 06 - 42 52 14 79

Sloopauto verkopen , schadeauto verkopen en tweedehandsauto verkopen.

Via ons bedrijf is het niet alleen mogelijk om uw sloop auto te verkopen, maar u kunt ook uw schade auto aan ons aanbieden en uw tweede hands auto. Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van particuliere klanten met het verkopen van hun auto. Wanneer u een auto heeft die u graag zou willen verkopen dan moet u telefonisch contact met ons opnemen en wij zullen u helpen om een reëel bedrag te krijgen voor uw motorrijtuig. Het maakt ons niet uit of uw auto beschadigd is of andere mankementen heeft. Wij bemiddelen in het verkopen van alle soorten auto’s in heel Nederland. Wanneer u een schade auto heeft dan is het verstandig om de beschikbare foto’s naar ons te versturen, we krijgen dan een goed beeld van alle beschadigingen van de auto. Wanneer er nog andere bijzondere mankementen zijn dan is het goed om deze eerlijk aan ons door te geven. Het verkopen van een nog goede 2edehandsauto is ook mogelijk. Een goede tweedehands auto is een wagen die jonger is dan tien jaar en een minimale dagwaarde heeft van ongeveer EUR 2.000,=. Graag ontvangen we dan gegevens over staat van de auto , de kilometerstand en alle andere overige belangrijke informatie.

Bel ons op: telefoonnummer 06 42 52 14 79  (direct contact met een medewerker)

 

Nieuwsberichten Sloopauto verkopen, sloop auto verkopen, mijn sloopauto verkopen, aanbieden en te koop aanbieden

Via onze site willen wij alle mensen goed en volledig informeren over de routing en werkwijze met betrekking tot het verkopen van een sloopauto. Een sloopauto verkopen geschied tegenwoordig via internet. De internet sloopauto ophaaldiensten zijn ook na 17.00 uur bereikbaar en op zaterdag en zondag wanneer de sloperijen in uw gemeente gesloten zijn. Wij halen sloopauto's op op de dag en tijd , wanneer het onze klanten het beste uitkomt.

Oud of nieuwer
Het rijden in oude auto’s wordt soms nogal geromantiseerd. Bij de moderne wordt het echte rijden uit handen genomen door allerlei veiligheidssystemen. Het rijgenot is daardoor minder. Tja, hoe bekijk je dit. Aan de andere kant hebben modernere auto’s vaak veel meer vermogen. Veel belangrijker is echter de veiligheid. Zeker omdat er tegenwoordig erg veel verkeer op de weg is.  Met zo’n oude kar is de remafstand korter, de ramen zijn vaak langer beslagen, vaker afwijkingen en je staat vaker langs de weg. Dat is tegenwoordig ook niet echt veilig meer. Daarnaast ontbreekt het natuurlijk ook aan comfort en je moet ook nog wel met zo’n oude auto kunnen rijden.

PVV wil geen wegenbelsting voor oude auto’s
De PVV wil dat eigenaren van auto's van 25 jaar en ouder geen wegebelasting meer hoeven te betalen. Door de plannen met de kilometerheffing is de regeling op de schop. Alleen auto's van voor 1987 worden vrijgesteld. De PVV wil er ook voor auto's van na 1987 zo'n vrijstelling komt.

Oldtimers in brand gestoken
In Waalwijk zijn in de nacht van 12 op 13 november drie oldtimers in de fik gestoken. Er wordt gedacht aan een pyromaan die het gemunt heeft op bijzondere oude autos. Alle drie de auto's waren namelijk oldtimers. Het gaat om een BMW 325i uit 1986, een Cadillac Eldorado uit 1973 en een Mazda Miata cabriolet. De pyromaan probeerde later nog een auto in brand te steken. Dat is gelukkig niet gelukt. Helaas brandde wel de garage van de vierde auto af.
Twee weken geleden brandde er ook al een Volkswagen cabriolet uit 1943 uit. Bij de politie is het nog niet bekend of deze auto door dezelfde pyromaan is aangestoken.

Oude kentekens
Toen er voor het eerst auto’s werden gemaakt, ongeveer in 1990, waren er nog geen kentekens. Het kenteken kwam er pas toen onze heldhaftige dienders op hun fiets de oude auto`s niet meer konden bijhouden. De allereerste kentekens hadden nog maar vier cijfers. Pas later kwamen er kentekens waaraan een letter werd toegevoegd, de zgn provinciale kentekens. Dat kenteken begon met een letter gevolgd door cijfers. Het kenteken stond toen wel op naam. Het was dus een persoonsgebonden kenteken. De eerste kentekenplaten waren blauw met witte letters.

Eerste auto´s
Wie na de tweede wereldoorlog een auto wilde aanschaffen, moest bij de Rijksverkeersinspectie aantonen dat hij die auto werkelijk nodig heeft voor zijn werk. Het waren vooral artsen, ondernemers en vertegenwoordigers die een auto mochten kopen. Om in het bezit van een auto te komen moest je eerst een Aankoopvergunning hebben. Tot  medio 1948 moest zelfs op de aankoopvergunning worden vermeld welk merk auto ze mochten kopen. Op dat moment was er niet echt sprake van een vrije marktwerking.

Waardig afscheid voor sloopautos
Enkele weken geleden heeft het Amsterdam Museum twee opvallende kunstwerken gekocht van de kunstenares Sophie Walraven. De kustwerken zijn gemaakt op verschillende autowrakken.
Een van de kunstwerken laat een abstracte plattegrond van Amsterdam zien. Dit werk past er goed bij een serie geschilderde stadsplattegronden van de collectie het museum.

De twee bijzondere schilderijen van het Amsterdam Museum zijn niet de enige kunstobjecten van autowrakken die door Walraven zijn gemaakt. Enkele maanden geleden heeft Sophie de openluchtgalerie 'Art at the Scrapyard' georganiseerd bij een autosloperij in Amsterdam. Toen werden er 25 sloopauto´s van een nieuw uiterlijk voorzien. ”Het idee is ontstaan toen ik mijn eigen auto beschilderde. Daarna wilde ik gelijk alle auto´s in de straat beschilderen. Maarja, dat kan natuurlijk niet”.

Vrouwengedrag
Bij de aankoop van auto´s hechten  vrouwen veel waarde aan de staat van de banden, het onderhoud en de garantie. Mannen daarentegen hechten meer waarde aan de buiten- en de binnenkant van de auto. Dit is gebleken uit een onderzoek van FBTO. Voor het onderzoek zijn circa  1500 autobezitters geïnterviewd  door het onderzoeksbureau MWM2

Sloopregeling
De Nationale Sloopregeling is in april 2010 gestopt. Momenteel worden er geen nieuwe aanvragen meer in behandeling genomen. De sloopregeling ging in mei 2009 van start. Sindsdien zijn er 80.000 auto's verkocht. De autosloperijen hebben er voordeel van gehad omdat de auto's gratis werden aangeboden.

Sloopauto verkopen via internet
De traditionele autosloperijen in Nederland zijn gewend om via mond op mond reclame in contact te komen met mensen die hun sloopauto willen verkopen. De mond op mond reclame is nu uiteraard niet meer van deze tijd. Het adverteren in de goudengids en de dagbladen is ook minder populair.

Vrijwel iedereen die zijn sloopauto wilt verkopen, gaat achter de computer zitten en googled er op los. De internet bedrijven zijn actief op google en spelen hierop in. Juist de bedrijven die hun klanten via internet benaderen hebben een groot marktaandeel weten te realiseren. Door internet kunnen klanten nu zeven dagen per week hun sloopauto verkopen.

Samenwerking sloopautobedrijven
De nieuwe bedrijven van het internet zijn tevens bedrijven met een hoog  serviceniveau. Ze werken samen waardoor de sloopauto in geheel nederland snel wordt opgehaald. De autosloperijen hebben tijdig ingezien dat je beter kunt samenwerken om een beter resultaat te genereren dan elkaar te beconcurreren.

Bel ons op: telefoonnummer 06 42 52 14 79  (direct contact met een medewerker)

Sloopauto's verkopen op beurs
Naast het medium internet houden de autosloperijen die zich ook bezig met het zich presenteren op beurzen. In de stand heeft een autosloperij diverse wrakken volledig doormidden gezaagd. Tevens werd aangegeven wat er met de onderdelen van de auto gebeurd. Hiervoor werden bordjes geplaatst bij alle onderdelen van de sloop autos. 

De internetbedrijven die zich bezighouden met het inkopen van sloopauto's waren prominent aanwezig. De autosloperijen waren afkomstig uit Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Nijmegen, Dordrecht. Er waren zelfs bedrijven aanwezig uit Frieland, zoals Heerenveen.
Zoals het autosloperijen betaamt hadden enkelen een promotieteam van bijna naakte vrouwen rondlopen. Aan de aandacht ontbreekt het dan niet. 

Auto's met restwaarde
Ook eigenaren van auto's met restwaarde worden vaak verkocht aan de autosloperijen. Deze autos niet verwerkt door de schredder. Indien de auto nog goed kan de oude auto aan sloopauto verkopen worden verkocht. Er zal dan nog een reëel bedrag worden betaald voor de te verkopen oude auto.

Momenteel worden de meeste sloopautos via internet verkocht aan de autodemontagebedrijven. Vroeger was men aangewezen op een sloperij in de buurt. Soms moest je zelfs ook zelf de auto brengen er er geld voor betalen. Die tijd is al lang voorbij.
Bij sloopauto-ophaaldienst wordt uw auto opgehaald en krijgt u geld van ons. Afhankelijk van de staat van de auto kan dat nog een behoorlijk bedrag zijn.

Verkeersinfarct
Lange files kunnen worden beperkt door het verkeer op de hoofdweg te houden. Door gebruik te maken van secundaire ontstaan vaak veel meer problemen. Door kruispunten, verkeerslichten en ander verkeer ka er een verkeersinfarct ontstaan waardoor de file een urenlange nasleep heeft. Het is beter om alle auto’s op de hoofdweg te houden en ervoor te zorgen dat de weg snel wordt vrijgemaakt.
De weg kan sneller worden vrijgemaakt door veel vroeger de takeldiensten in te schakelen. Nu worden ze pas ingeschakeld wanneer eerst de politie ter plaatse is geweest.

Helikopter
Het kan allemaal nog sneller indien de hulpdiensten zo snel mogelijk ter plaatse zijn en hun werkzaamheden verrichten. Ze moeten dan meteen beslissen of het autowrak kan worden verwijderd. De betreffende diensten die beslissingen moeten nemen kunnen dan het beste worden aangevoerd per helikopter.

Hoge vergoeding voor uw sloopauto
Eigenaren van oude auto’s verwachten niet dat hun auto nog relatief veel waard kan zijn. Doordat veel sloopauto’s via internet worden verkocht, is er meer concurrentie waardoor de prijs omhoog gaat.  De autohandelaren gaan steeds vaker tegen elkaar opbieden.

Bel ons op: telefoonnummer 06 42 52 14 79  (direct contact met een medewerker)

 

Autosloperij Rotterdam | Autosloperij Amsterdam | Autosloperij Den Haag | Autosloperij Utrecht | Schadeautos Utrecht | Schadeauto Rotterdam | Schadeauto Amsterdam | Autosloperij Nijmegen | Sloopauto aanbieden | Sloopauto ophalen | Autosloperij Dordrecht | Sloopauto Verkopen | Autosloperij Leiden | Autosloperij Den Bosch | Autosloperijen Haarlemmermeer | Autosloperij Eindhoven | Autosloperij Heerenveen | Autosloperij Leeuwarden | Schadeauto Den Haag | Sloopauto Ophalen Rotterdam | Autosloperij Tilburg Sloopauto Ophalen Sloopauto Verwijderen Sloopauto ophalen Roosendaal Defecte auto verkopen kapotte auto verkopen  Auto verkopen zonder APK - Bus verkopen Sloopauto kopen Bus verkopen snel en direct contant geld en vrijwaring Auto Sloop Nederland Sloopauto te koop Sloopauto Zwolle Sloopauto Amersfoort ophaaldienst sloopauto Enschede Sloopauto Arnhem Alkmaar Autosloperijen Sloopauto Ophaalbedrijven Sloopauto Assen

HomeUw auto aanbiedenExtra serviceTevreden klantenOns BedrijfContact