Uw auto
aanbieden

• 7 dagen per week

• Kosteloos ophalen

 

Tevreden
klanten

• Goede service

• Snelle service

 

Extra
service

• Direct vrijwaring

• RDW wordt stopgezet

 

Autosloperij Rotterdam bel 06 42 52 14 79

Hartelijk welkom op de site van de
Autosloperij Rotterdam

Wij verkopen geen onderdelen!

Autosloperij Rotterdam haalt ook sloopauto’s op in Schiedam, Vlaardingen, Barendrecht, Spijkenisse, Hellevoetsluis, Krimpen a/d Lek, Albrandswaard, Krimpen aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Capelle aan den IJssel, Rozenburg, Oud Beijerland, Zwijdrecht, Overschie, Ommoord, Alblasserdam en Gorinchem.  Ridderkerk, Vlaardingen, Schiedam, Spijkenisse, Hoogvliet, Ouderkerk aan de IJssel, Dordrecht, Moordrecht, Papendrecht, Sliedrecht, Berkel en Rodenrijs en Hendrik Ido Ambacht, Barendrecht, Hellevoetsluis en Albrandswaard. 

De sloopauto’s worden door een geselecteerde autosloperij opgehaald en op een milieu-verantwoorde wijze gerecycled. 

Het sloopauto bedrijf beschikt over alle benodigde vergunningen en moet zich aan strenge regels houden. Op de uitvoering van deze regels wordt het bedrijf gecontroleerd.

Voor het ophalen van uw sloopauto worden geen kosten in rekening  gebracht. Meestalontvangt u zelfs nog een vergoeding. De vergoeding  is afhankelijk van de staat van uw sloopauto. 
Van onze chauffeur ontvangt u direct een vrijwaringsbewijs. Het vrijwaringsbewijs moet u opsturen naar uw verzekering zodat deze wordt beëindigd.  


Het kan ook zijn dat uw auto nog restwaarde bezit. Bel dan gerust om een reëel bod op uw auto te krijgen.

Wij hopen dat u hiermee in het kort een indruk gekregen hebt over onze werkwijze. Op de andere pagina’s vindt u nadere informatie.

Bel ons voor informatie of voor een afspraak.

Uw auto aanbieden bel 06 - 42 52 14 79

Nieuws

--------------------------------------------------------------------------------------

Ophalen auto's

De Rotterdamse sloopauto auto ophaaldienst haalt tegenwoordig binnen een paar uur sloop auto's , defecte auto's, kapotte auto's en nog goede tweedehands auto's op.

Autosloperij Rotterdam koopt ook apk afgekeurde wagens op of nog perfecte wagens die nog jaren mee kunnen.

Inzamelen van banden

Alle sloperijen uit Rotterdam zijn begonnen met het inzamelen van autobanden, die vaak zijn opgeslagen in garages, kelders, zolders en andere opslagplaatsen. Deze gezamenlijke actie hebben de sloperijen ongeveer 2000 banden uit Rotterdam en omgeving opgeleverd.
De ARN zal de ingezamelde banden op een verantwoorde wijze recyclen.
De goodwill van de auto sloperijen in Rotterdam is zeker verhoogd. De burgemeester van Rotterdam was trots op deze bijzondere actie en heeft aangekondigd ook andere branches te laten nadenken over deze milieuvriendelijke inzameling.

Internet

De traditionele autodemontagebedrijven in Nederland zijn gewend om via mond op mond reclame in contact te komen met mensen die bijvoorbeeld hun sloopauto uit Den Haag willen laten ophalen. De mond op mond reclame is natuurlijk nog steeds een belangrijke vorm van klanten realiseren, maar zeker niet meer de beste. Het adverteren in alleen maar de goudengids behoort tot het verleden. Ook de regionale dagbladen verliezen veel klanten door het medium internet.

De nieuwe internet bedrijven zijn actief op google en hebben een groot marktaandeel weten te realiseren. Door hun komst kunnen klanten nu zeven dagen per week en vierentwintig uur per dag hun sloop auto of schadeauto in Rotterdam aan te bieden.

De nieuwe bedrijven zijn een grote aanwinst in de markt. Met een hoog serviceniveau nemen ze uw sloop auto in Rotterdam op.

Autosloperijen Den Haag en de autosloperijen Rotterdam zijn goede partners met de nieuwkomers. Zij hebben tijdig en goed ingezien dat je beter kunt samenwerken om een beter resultaat te genereren dan om elkaar kappot te concurreren in de markt.

Beurs

Ook bedrijven die zich bezighouden met het ophalen van sloopauto’s in Rotterdam en schadeautos uit Rotterdam waren aanwezig op deze nooit te vergeten beurs. De schade auto bedrijven uit Rotterdam hadden diverse autowrakken volledig doormidden gezaagd om ze vervolgens op de beurs weer aan elkaar te lassen. Met deze techniek lieten ze zien hoe een exportauto wordt bewerkt voordat ze in een zeecontainer komen om vervolgens verscheept te worden naar bijvoorbeeld een Afrikaans land. Ik had zelf deze werkwijze ook nooit live mogen aanschouwen.

 

Uw auto aanbieden bel 06 - 42 52 14 79

--------------------------------------- nieuws -----------------------------------------------

Oldtimers

Een oude auto hoeft niet altijd een sloop auto te zijn. De autosloperijen Dordrecht , de autosloperijen Rotterdam en de sloperijen uit Den Haag zullen een samenwerking willen gaan realiseren op het gebied van het inleveren van oldtimers en het kopen van schadeauto’s. Ze zijn ervan overtuigt dat het weer op de weg brengen van sommige oude auto’s het verbeteren van het milieu ondersteunt zal worden. Het fabriceren van een nieuwe auto wordt hierdoor uitgesteld. Natuurlijk zal er veel aandacht gegeven moeten worden aan de uitstoot van deze oude auto’s. Er zullen betere katalysatoren ontwikkeld moeten worden die het nieuwe van co2 uitstoot norm moeten waarborgen. 

Samenwerken

De autosloperijen Zwijndrecht en de autosloperijen Barendrecht zullen samen gaan werken op het gebied van het hergebruiken van autogordels het verwijderde glas uit de autowrakken die ze hebben opgehaald bij de consumenten uit hun regio. De autogordels uit de sloopauto Zwijndrecht zullen aangeboden worden aan de gemeentes in Zuid Holland. De autogordels kunnen dan hergebruikt worden bij het planten van jonge aanplanting in hun gemeente. Om een betere verstandsverhouding te realiseren met de gemeentes uit hun omgeving zullen de autogordels gratis overhandigt worden.

------------------------------- nieuws ------------------------------------------

Van de schadeauto’s en autowrakken zullen de banden gegeven worden aan bedrijven die rubberen stoeptegels maken voor kinderspeelplaatsen in de omringende gemeentes. Ook dit initiatief zal leiden tot een wederzijdse waarding in de bedrijfstak waarin zij werkzaam zijn. Aan het mopperen op elkaar moet een einde komen vindt de eigenaar van Autosloperij Hendrik Ido Ambacht.

Door het elkaar opdracht geven van het ophalen van sloopauto’s in de werkzame regio zal vele liters brandstof op jaarbasis bespaart worden. Dit is het idee van Autosloperij Sliedrecht. Deze logische gedachte en werkwijze zal naar allee waarschijnlijk worden overgenomen door alle autodemontagebedrijven in de Regio Rijnmond. Alle goede ideeën zijn simpel, dit is weer een goed voorbeeld van een simpel goed idee. Heeft u bij het lezen van dit artikel nog suggesties dan staan wij altijd open om u te woord te staan om u goede idee met u te delen.  

Het inkopen van schadeauto’s een gespecialiseerd  beroep. De mensen die op deze afdeling werken hebben jaren ervaring en een goede opleiding genoten. Een autowrak ophalen zien wij niet als een schadeauto inkopen. Bij het ophalen van een twintig jaar oude sloop auto gaat het om het belang van het ijzer. Bij het ophalen van schadeautos gaat het om een auto met een restwaarde anders dan het ijzer. Op deze auto’s zitten nog vaak onderdelen die kunnen hergebruikt kunnen worden.

Uw auto doorgeven, bel 06  42 52 14 79

 

Autosloperij Rotterdam | Autosloperij Amsterdam | Autosloperij Den Haag | Autosloperij Utrecht | Schadeautos Utrecht | Schadeauto Rotterdam | Schadeauto Amsterdam | Autosloperij Nijmegen | Sloopauto aanbieden | Sloopauto ophalen | Autosloperij Dordrecht | Sloopauto Verkopen | Autosloperij Leiden | Autosloperij Den Bosch | Autosloperijen Haarlemmermeer | Autosloperij Eindhoven | Autosloperij Heerenveen | Autosloperij Leeuwarden | Schadeauto Den Haag | Sloopauto Ophalen Rotterdam | Autosloperij Tilburg Sloopauto Ophalen Sloopauto Verwijderen Sloopauto ophalen Roosendaal Defecte auto verkopen kapotte auto verkopen  Auto verkopen zonder APK - Bus verkopen Sloopauto kopen Bus verkopen snel en direct contant geld en vrijwaring Auto Sloop Nederland Sloopauto te koop Sloopauto Zwolle Sloopauto Amersfoort ophaaldienst sloopauto Enschede Sloopauto Arnhem Alkmaar Autosloperijen Sloopauto Ophaalbedrijven Sloopauto Assen

 

 

HomeUw auto aanbiedenExtra serviceTevreden klantenOns BedrijfContact