Uw auto
aanbieden

• 7 dagen per week

• Kosteloos ophalen

 

Tevreden
klanten

• Goede service

• Snelle service

 

Extra
service

• Direct vrijwaring

• RDW wordt stopgezet

 

Autosloperij Nijmegen, Sloperij Nijmegen

Wij verkopen geen onderdelen!

Autosloperij Nijmegen, Sloperij Nijmegen haalt ook sloopauto’s op in Arnhem, Wijchen, Beuningen, Lingewaard, Wageningen, Zevenaar, Tiel, Groesbeek, Druten, Overbetuwe, Malden, Cuijk, Oeffelt, Boxmeer, Grave, Renkum, Bennekom, Oosterbeek, Velp, Ede, Veenendaal, Amerongen, Barneveld, Voorthuizen, Lunteren, Apeldoorn, Hoenderloo, Klarenbeek, Beekbergen, Eerbeek, Rheden, Velp, Westervoort, Duiven, Huissen, Elst, Beek, Groesbeek, Malden, Beers en Kranenburg. 

De opgehaalde sloopauto’s worden door ons geselecteerde autosloperijen, of beter gezegd autodemontagebedrijven, opgehaald en op een milieu-verantwoorde wijze gerecycled. Wij zijn onderdeel van de Nederlandse Sloopauto Ophaaldienst.

De geselecteerde autodemontagebedrijven (autosloperijen) zijn aangesloten bij RDW, de brancheorganisatie STIBA en Auto Recycling Nederland (ARN). Deze bedrijven bezitten alle benodigde vergunningen en moeten zich aan strenge regels houden. Op de uitvoering van deze regels worden zij gecontroleerd.

Uw sloopauto wordt op een correcte wijze opgehaald en er worden geen kosten in rekening gebracht. Vaak zelfs ontvangt u een vergoeding die afhankelijk is van de staat van uw auto. 
Van onze chauffeur ontvangt u een vrijwaringsbewijs. Het vrijwaringsbewijs moet u opsturen naar uw verzekering zodat deze kan worden beëindigd.   

Wij zijn 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar.

Het kan zijn dat uw auto nog restwaarde heeft. Bel ons dan gerust om een reëel bod op uw auto of schadeauto te krijgen.

Bel ons gerust voor informatie of voor een afspraak.

Uw auto aanbieden bel 06 - 42 52 14 79

Nieuws over Autosloperij Nijmegen, Arnhem, Veenendaal, Tiel en Culemborg

Beste vergoeding sloopauto

Autosloperij Nijmegen Ophaaldienst is oa gespecialiseerd in het ophalen en opkopen van sloopwagen en schade auto's. Autosloop Nijmegen koopt ook alle apk afgekeurde auto's op. Het maakt niet uit of uw auto schade heeft of uw auto vele defecte of mankementen heeft. Zij geven altijd de beste vergoeding voor oude auto's en motoren, busjes en campers.

Inzamelen van caravans, boten en andere polyester bevattende objecten

De Auto Demontage bedrijven uit Nijmegen en omgeving hebben bij veel huishoudens en bedrijven polyester opgehaald.
Het materiaal dat veel gebruikt wordt bij het bouwen van caravans en boten zal niet door de natuur op een natuurlijke wijze worden afgebroken.
Het aanbieden van deze goederen kost de bezitters en eigenaren geld. Het ophalen van een sloopauto daar in tegen is geheel kosteloos.

De deelnemende bedrijven hebben tijdens de uitzending bij regionale radiostations verteld aan de luisteraars dat ze hun kunnen bellen en dat de objecten zes maanden lang gratis worden ingezameld.
Wij vinden deze actie bijzonder gezien het ontzettend veel geld kost om het materiaal te laten verwerken.

------------------------------------------- nieuws --------------------------------------------

Het inzamelen van sloopautos door de autosloperijen Nijmegen en de autosloperijen Arnhem zal in samenwerkingsverband gaan met Sloopauto Service Nederland. Het is gebleken dat het zevendagen per week en vierentwintig per dag bereikbaar zijn voor mensen die auto willen inleveren als consument vriendelijke wordt ervaren door de mensen uit onze regio. Door het service gericht ophalen is er vertrouwen ontstaan bij de bedrijven. Door de goede bereikbaarheid na de traditionele werktijden zijn we gaan inzien dat een samenwerking een logisch gevolg is van de moderne ontwikkeling in de autobranche. Het aanmelden van een auto kan geschieden tijdens de genoemde tijden. Het inkopen van de onderdelen moet natuurlijk tijdens kantooruren gebeuren. Misschien dat er in de toekomst een acculeverancier komt die dag en nacht kan leveren. We zullen u natuurlijk op de hoogte houden van de ontwikkelingen daar omtrent.

Bovenstaande bedrijven zullen gaan adverteren op regionale sites en met behulp van reclamebalkjes de aandacht proberen te krijgen van de consument. Door op de balk te klikken zal er een video afgespeeld worden met songs waar de  woorden sloopautos Nijmegen en sloopautos Arhem. De zangeres is een bekende Nederlander, wie het gaat worden zal bekent worden gemaakt tijdens een uitzending van SBS 6

====================== nieuws ===========================

Ook het banneren op internet met de woorden Ophaalbedrijf sloopauto Nijmegen , er is geen betere zal door middel van een liedje onder de aandacht gebracht worden. Een bekende zangeres uit Nijmegen zal tijdens de zomerfeest het liedje promoten. De vierdaagse van Nijmegen wordt ook genoemd door het reclamebureau. We wachten gewoon geduldig af wanneer het gaat gebeuren, dat het journaal hier aandacht aan gaat besteden staat nu al vast.

Een medewerkster van het reclamebureau waar de bedrijven een overeenkomst mee hebben gesloten wil een olifant van circus Rens gaan inzetten. Op de grijze huid van de olifant komt te staan met witte letters: sloopauto’s gevraagd . Deze actie is gericht om in de toekomst de jeugd hun auto te laten inleveren bij de bedrijven uit Nijmegen en / of Arnhem.

====================== nieuws ===========================

Met carnaval zal een stoet met een aantal vrachtwagens rijden met de teksten: schadeauto verkopen en sloopauto verkopen. Wie die dag de twintigste klant wordt ontvangt een waardebon van EUR 100,=  Ze hopen dan de uitgedorste carnavalsvierders een motivatie te geven om nog die dag hun auto te laten inleveren bij het bedrijf waar zij in de buurt wonen.

Het ophalen van een autowrak of het verkopen van uw kapotte auto is ook een onderdeel van de werkzaamheden van de autosloperijen Gelderland. Het gaat dus niet alleen om de verkoop van een accu of van een uitlaat. Sommige mensen denken nog steeds dat op de autodemontagebedrijven in Gelderland hun auto in de vermalingmachine gaat, dat is dus niet het geval. De auto worden door de metaalverwerkingsbedrijven opgehaald en verwerkt. Het grof scheiden van de diverse stoffen gebeurt wel bijvoorbeeld op de sloperijen Doetinchem.

Uw auto aanbieden bel 06 - 42 52 14 79

 

 

Autosloperij Rotterdam | Autosloperij Amsterdam | Autosloperij Den Haag | Autosloperij Utrecht | Schadeautos Utrecht | Schadeauto Rotterdam | Schadeauto Amsterdam | Autosloperij Nijmegen | Sloopauto aanbieden | Sloopauto ophalen | Autosloperij Dordrecht | Sloopauto Verkopen | Autosloperij Leiden | Autosloperij Den Bosch | Autosloperijen Haarlemmermeer | Autosloperij Eindhoven | Autosloperij Heerenveen | Autosloperij Leeuwarden | Schadeauto Den Haag | Sloopauto Ophalen Rotterdam | Autosloperij Tilburg Sloopauto Ophalen Sloopauto Verwijderen Sloopauto ophalen Roosendaal Defecte auto verkopen kapotte auto verkopen  Auto verkopen zonder APK - Bus verkopen Sloopauto kopen Bus verkopen snel en direct contant geld en vrijwaring Auto Sloop Nederland Sloopauto te koop Sloopauto Zwolle Sloopauto Amersfoort ophaaldienst sloopauto Enschede Sloopauto Arnhem Alkmaar Autosloperijen Sloopauto Ophaalbedrijven Sloopauto Assen

HomeUw auto aanbiedenExtra serviceTevreden klantenOns BedrijfContact