Uw auto
aanbieden

• 7 dagen per week

• Kosteloos ophalen

 

Tevreden
klanten

• Goede service

• Snelle service

 

Extra
service

• Direct vrijwaring

• RDW wordt stopgezet

 

Autosloperij Den Haag bel 06 42 52 14 79

Sloopauto's ophalen in Den Haag 

Wij verkopen geen onderdelen!

De Sloopauto Ophaaldienst Den Haag haalt ook sloopauto’s op in  Leiden, Delft, Zoetermeer, Leidschendam, Wetringbrug, Zevenhuizen, Hoek van Holland, Maassluis, Katwijk aan Zee, Scheveningen, Kijkduin, Monster, Poeldijk, Wateringen, 's Gravenzande, Naaldwijk, Voorburg, Voorschoten, Wassenaar, Valkenburg, Sassenheim, Oestgeest, Roelofarendsveen, Leiderdorp, Rijnsburg, Nieuwkoop, Bodegraven, Boskoop, Waddinxveen, Gouda, Zevenhuizen, Bleiswijk, Pijnacker, Nootdorp en Hoek van Holland.

Wij zijn onderdeel van de Nederlandse Sloopauto Ophaaldienst.

De autosloperij die uw sloopauto ophaalt is aangesloten bij RDW, de brancheorganisatie STIBA en Auto Recycling Nederland (ARN). De sloperij is in het bezit van alle benodigde vergunningen en houdt zich aan de regels die voor de autosloperijen zijn gesteld. Hierop worden zij gecontroleerd.

De afhandeling van uw sloop auto wordt op een correcte wijze uitgevoerd. Wij staan er voor in dat er geen kosten in rekening worden gebracht.
In de meeste situaties ontvangt u nog een vergoeding die afhankelijk is van de staat van uw sloopauto. 
Van de chauffeur ontvangt u altijd direct een vrijwaringsbewijs. Het vrijwaringsbewijs moet u opsturen naar uw verzekering. Deze kan dan worden stopgezet.   

Wij zijn voor u dagen per week tot in de avond bereikbaar.

Wij hopen u hiermee in het kort een indruk te geven over onze werkwijze.

Bel ons gerust voor informatie of voor een afspraak.

Uw auto aanbieden bel 06 - 42 52 14 79

Nieuwsberichten Autosloperij Den Haag, Sloperij Den Haag en Autosloop Den Haag.

Toename oude auto's in Den Haag

Door de toename van de vele nieuwe Nederlanders in Den Haag is het aantal oude auto's ook toegenomen. Den Haag heeft haar uiterste best gedaan om met de sloopauto-regeling van een paar jaar geleden alle oude auto's van het straatbeeld te laten verwijderen. Door de extreme toename van bijvoorbeeld ontzettend veel Polen en andere zzp-ers uit bijvoorbeeld andere landen uit Oost Europa is het aantal oude auto's weer toegenomen.

Inzamelen van schuimrubber

De auto sloperijen in Den Haag hebben van de week een paard met wagen door de straten van Den Haag laten lopen om de aandacht te krijgen voor het  ophalen en inzamelen van schuimrubber. Het is gebleken dat veel huishoudens in het bezit zijn van overtollig schuimrubber.

Na het inzamelen van het schuimrubber in de Beeklaan in Den Haag moest de paard met wagen al weer terug naar het autodemontagebedrijf in Den Haag om te lossen om vervolgens weer naar een andere wijk te kunnen rijden.
Het schuimrubber wat afkomstig is uit de stoelen van een schade auto en/of sloop auto wordt al door de ARN opgehaald bij de autoslopers, zijn zullen opkijken van de week als ze zien welke hoeveelheid is gerealiseerd.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Slooppremie

De landelijke slooppremie vervalt eind april 2010, maar Den Haag gaat gewoon door met de sloopregeling. De sloopauto's uit Den Haag worden gratis opgehaald door de autosloperijen Den Haag en de sloperijen Zoetermeer.

Met dit beleid wil de gemeenteraad van Den Haag de oude auto's van de straat hebben. Ook Amsterdam en andere steden zullen waarschijnlijk overgaan tot de regionale sloopregeling.                  

De overheid heeft bepaald dat de aangesloten autodealers de slooppremie aan de eigenaren van de sloop auto's zullen overmaken. De autodemontagebedrijven uit Den Haag moeten dan de autowrakken gratis ophalen en vernietigen. Zij mogen de oude kapotte auto's niet opknappen en doorverkopen. Het is dus verplicht de sloopauto's uit Delft en of de sloopauto's uit Leiden te vernietigen.

De sloopregeling is in het leven geroepen om de Nederlandse Autobranche te helpen na de financiële gevolgen van de kredietcrises. Het laten bestaan van deze sloopregeling zou niet eerlijk zijn tegenover andere branches die het ook moeilijk hebben gehad in deze periode.

Op een groot bord bij de autosloperijen Den Haag staat tegenwoordig: SLOOPAUTO AFHALEN , SLOOPAUTO AFVOEREN , AUTOWRAK VERKOPEN ? Wij geven u nog de Haagse Slooppremie !!!! Bel 06 42 52 14 79

Autosloperijen Den Haag, Autosloperijen Zoetermeer, Autosloperijen Delft en omstreken  hebben het door de sloopregeling ontzettend druk gehad in de afgelopen acht maanden. Om het aanbod te kunnen verwerken hebben zijn veel Poolse werknemers moeten aannemen om de extra sloopauto's uit Gouda en de sloopauto's uit Alphen aan den Rijn te kunnen verwerken.

 ---------------------------------------  nieuws ----------------------------------------------

Samenwerken autosloperijen

De autosloperijen Den Haag en de autosloperijen Zoetermeer gaan samenwerken met de autoslopeijren uit Leiden. Het is namelijk gebleken dat veel sloopauto’s uit Den Haag worden opgehaald door een sloperij uit bijvoorbeeld Rotterdam of een bedrijf uit Noord Holland.

Deze brandstofverspilling heeft hun doen besluiten om met elkaar in overleg te gaan om te bestuderen of het niet verstandiger is om auto’s te ruilen in plaats van in elkaars regio te werken.

Bovenstaande bedrijven hebben dus afgesproken om alleen sloopauto’s op te halen in hun regio. Op internet gaan zij adverteren met banners met de tekst sloopauto Den Haag , sloopauto Zoetermeer , sloopauto Leiden worden alleen opgehaald door het bedrijf in uw gemeente. Door eenduidige reclamecampagne te maken zal het voor mensen duidelijker worden waar zij terecht kunnen met bij voorbeeld sloopauto Delft.

+++++++++++++++++++++  nieuws ++++++++++++++++++++++++++++

Het bellen van een bedrijf uit een andere gemeente heeft dus geen zin meer. Zij zullen de ophaalopdracht toch gaan overdragen aan het sloopbedrijf uit uw gemeente.  

Door op de banner te klikken kom je automatisch op de site van bijvoorbeeld autosloperij Leidschendam terecht. Deze moderne klantenwerving heeft zich al in andere branches bewezen. Veel verzekeringsmaatschappijen en energiebedrijven in Nederland werken al met deze methode. Het adverteren in de goudengids gebeurt nog wel , maar heeft zijn beste tijd wel gehad. Miljoenen mensen zitten meer achter internet dan dat zij een zware en onhandige goude gids in huis hebben en / of hebben bewaard. 

Het ophalen van een schadeauto zal anders verlopen dan het ophalen van een autowrak. Schadeauto’s zullen opgehaald worden met een auto-ambulance en sloopautos zullen opgehaald worden met een opgeknapte sloopvrachtauto. Alles heeft te maken met het brandstof verbruik van de auto’s waar wij mee werken. Door wat beter na te denken over de logistieke werkzaamheden in onze branche kunnen we gezamenlijk vele win-win situaties creëren voor de consument als voor het betreffende sloopbedrijf uit Den Haag. 

De autosloperijen Spijkenisse en de autosloperijen Vlaardingen en de autosloperijen Schiedam zullen het voorbeeld met betrekking tot het inkopen van sloopauto’s volgen.

Sloopauto aanbieden 06 42 52 14 79

 

Autosloperij Rotterdam | Autosloperij Amsterdam | Autosloperij Den Haag | Autosloperij Utrecht | Schadeautos Utrecht | Schadeauto Rotterdam | Schadeauto Amsterdam | Autosloperij Nijmegen | Sloopauto aanbieden | Sloopauto ophalen | Autosloperij Dordrecht | Sloopauto Verkopen | Autosloperij Leiden | Autosloperij Den Bosch | Autosloperijen Haarlemmermeer | Autosloperij Eindhoven | Autosloperij Heerenveen | Autosloperij Leeuwarden | Schadeauto Den Haag | Sloopauto Ophalen Rotterdam | Autosloperij Tilburg Sloopauto Ophalen Sloopauto Verwijderen Sloopauto ophalen Roosendaal Defecte auto verkopen kapotte auto verkopen  Auto verkopen zonder APK - Bus verkopen Sloopauto kopen Bus verkopen snel en direct contant geld en vrijwaring Auto Sloop Nederland Sloopauto te koop Sloopauto Zwolle Sloopauto Amersfoort ophaaldienst sloopauto Enschede Sloopauto Arnhem Alkmaar Autosloperijen Sloopauto Ophaalbedrijven Sloopauto Assen

HomeUw auto aanbiedenExtra serviceTevreden klantenOns BedrijfContact