Uw auto
aanbieden

• 7 dagen per week

• Kosteloos ophalen

 

Tevreden
klanten

• Goede service

• Snelle service

 

Extra
service

• Direct vrijwaring

• RDW wordt stopgezet

 

sloop auto ophalen bel 06 - 42 52 14 79

Hartelijk welkom op de site van de Nederlandse Sloopauto Ophaaldienst. Wij verkopen geen onderdelen!

De Nederlands Sloopauto Ophaaldienst haalt uw sloopauto op door geheel Nederland. Uw sloopauto wordt door een erkende autosloperij, of beter gezegd autodemontagebedrijf, opgehaald en op een milieu-verantwoorde wijze gerecycled. 

Het autodemontagebedrijf, autosloperij, is aangesloten bij RDW, de brancheorganisatie STIBA en Auto Recycling Nederland (ARN). Het bedrijf bezit alle benodigde vergunningen en moet zich aan strenge regels houden. Op de uitvoering van deze regels wordt zij gecontroleerd.

Naast een correcte wijze van afhandeling garanderen wij u dat er geen kosten in rekening worden gebracht. Vaak zelfs ontvangt u nog een vergoeding die afhankelijk is van de staat van uw sloopauto. Tevens ontvangt u van onze chauffeur direct een vrijwaringsbewijs. Het vrijwaringsbewijs moet u opsturen naar uw verzekering zodat deze kan worden beëindigd.  

Onze voordelen op een rij:

• uw auto wordt op een milieu-verantwoorde wijze opgehaald en gerecycled;
• u ontvangt van de chauffeur direct een vrijwaringsbewijs;
• het afgesproken bedrag wordt direct aan u uitbetaald;
• wij zijn 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar.

Auto’s en schadeauto’s met restwaarde

Het kan ook zijn dat uw auto nog restwaarde heeft. Bel ons dan gerust om een reëel bod op uw auto of schadeauto te krijgen.

Wij hopen u hiermee in het kort een indruk te geven over onze werkwijze. Op de andere pagina’s vindt u verdere informatie.

Bel ons gerust voor informatie of voor een afspraak

Uw auto aanbieden bel 06 - 42 52 14 79

Sloop auto aanbieden

Het aanbieden van sloop auto’s is eigenlijk heel eenvoudig. U neemt telefonisch contact met ons op en wij noteren uw naam adres, woonplaats, telefoonnummer en de nodige informatie van de auto. Wij geven de gegevens van sloopautos door aan de chauffeurs en u wordt dan de volgende dag opgebeld. De sloopauto of schadeauto wordt dan op een dag en tijd opgehaald die u het beste uitkomt.

Schadeauto’s aanbieden

Het aanbieden van schadeautos is ook mogelijk bij ons bedrijf. Na het noteren van alle nodige gegevens van de schade auto zal een autoschade–expert contact met u opnemen om de restwaarde van de auto met schade te bepalen. U ontvangt van de autoschade-expert een reële opgave van de restwaarde van de beschadigde auto.

Sloopauto verkopen

Uw sloop auto verkopen is ook mogelijk. Het kan zijn dat sloopauto’s nog een restwaarde heeft. Telefonisch kunnen we u een opgave geven van de restwaarde van de sloopauto. De formele eigendomsoverdracht vindt plaats tijdens het doorgeven van de wijzigingen aan het RDW, het Rijks Dienst voor Wegverkeer. Na het doorgeven van de gegevens, het overhandigen van de papieren en het uitbetalen van het afgesproken bedrag heeft de verkoop van het autowrak plaatsgevonden.

Schadeauto verkopen

Het verkopen van een schade auto vindt eigenlijk op dezelfde manier plaats als de verkoop van een sloop auto. Na het doorgeven van de informatie aan het RDW en na overhandigen van een bedrag en de papieren heeft de verkoop van de schade auto plaatsgevonden. Schadeauto’s hebben vaak een hogere restwaarde dan een sloopwagen. Schade auto’s hebben een jongere bouwjaar en kunnen na het bewerken van de schade opnieuw op de mark gebracht worden.

Sloopauto inkoop

Ervaren medewerkers van de autosloperijen hebben ruime ervaring met het sloopauto inkopen. Zij hebben inmiddels duizenden sloopauto’s ingekocht. U kunt er dus op rekenen dat de procedure conform de wet- en regelgeving verloopt.

Schade auto inkoop

Het inkopen van schadeauto s vindt meestal op locatie plaats. De auto schade expert gaat op de door u aangegeven plaats bekijken wat uw beschadigde motorrijtuig nog waard is. De expert zal u meteen vertelen hoe hij het bepalen van de waarde heeft vormgegeven.

Schadeauto’s gevraagd

Wij kopen alle merken schade autos op in heel Nederland. Wij maken gebruik van het grootste en beste netwerk m.b.t. inkopen van schade auto’s. Alle medewerkers hebben veel kennis en vaardigheden op het gebied van schadeauto inkoop en schade auto verkoop.

Sloopauto’s gevraagd

Auto wrakken , sloopwagens, sloop autos, het maakt ons niet uit. Wij halen alle sloop auto’s op in alle provincies van Nederland. Het maakt ons dus niet uit of u een Opel in Groningen heeft staan of een tweedehands Volvo in Maastricht. Wij zullen u altijd helpen met het  verwijderen van de sloopauto. Sloopauto verwijderen is onze specialiteit.

Uw auto aanbieden bel 06 - 42 52 14 79

Tweedehands auto's

Tweedehands auto’s verkopen aan ons is ook mogelijk. U kunt uw 2de hands auto via deze site snel verkopen.
Wij zijn ook gespecialiseerd in het opkopen van 2e handsauto’s. Wanneer u een occasion heeft die u graag zou willen verkopen dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Wij noteren dan het kenteken van de tweede hands auto en de kilometerstand, na het noteren van alle overige belangrijke informatie ontvangt u van ons binnen een uur een reëel bod op uw tweedehands auto. Wanneer we beide akkoord gaan dat kunnen wij binnen twee uur uw auto ophalen en ontvangt u binnen twee uur het vrijwaringbewijs en het afgesproken bedrag. 

Nieuws

Oud of nieuwer
Het rijden in oude auto’s wordt vaak geromantiseerd. Dit komt doordat bij de moderne auto’s het echte rijden uit handen genomen wordt door allerlei veiligheidssystemen. Het rijgenot is daardoor minder. Tja, het is maar net hoeveel liefde er is voor oude auto’s.

Aan de andere kant hebben modernere auto’s meestal veel meer vermogen. Belangrijker dat de liefde voor oude auto’s zou eigenlijk de veiligheid moeten zijn. Zeker omdat er tegenwoordig erg veel verkeer op de weg is.  Met een oude auto is de remafstand korter, de ramen zijn langer beslagen en je staat vaker langs de weg. Dat is tegenwoordig ook niet echt veilig meer. Daarnaast moet je nog wel met zo’n oude auto kunnen rijden en ontbreekt er nogal wat aan comfort.  

PVV wil regeling oude auto’s terug
Als het aan de PVV ligt, dan hoeven eigenaren van auto's die 25 jaar of ouder zijn geen wegenbelasting meer te betalen. Door de plannen met de kilometerheffing is de regeling op de schop. Alleen auto's van voor 1987 worden vrijgesteld. De PVV wil er ook voor auto's van na 1987 zo'n vrijstelling komt.

Oude auto´s in brand gestoken
In Waalwijk zijn in de nacht van 12 op 13 november drie oude aiuto´s in brand gestoken. Men denkt dat er een pyromaan actief is die het heeft gemunt op bijzondere oude autos. Alle drie de auto's waren namelijk oldtimers. Het gaat om een BMW 325i uit 1986, een Cadillac Eldorado uit 1973 en een Mazda Miata cabriolet. De gestoorde pyromaan probeerde nog een auto in brand te steken. Dat is gelukkig niet gelukt. Helaas brandde wel de garage van de vierde auto af.
Gek genoeg brandde twee weken geleden ook al een Volkswagen cabriolet uit 1943 af. Het is nog niet bekend of deze door dezelfde pyromaan is aangestoken.

Oude auto´s
Als iemand net na de tweede wereldoorlog een auto wilde aanschaffen, moest hij bij de Rijksverkeersinspectie aantonen dat hij die auto daadwerkelijk nodig had voor zijn werk. Mensen die echt een auto nodig hadden waren bijvoorbeeld doktoren, ondernemers en vertegenwoordigers. Zij mochten een auto kopen. Je moest dan nog wel eerst een Aankoopvergunning hebben. Tot  ongeveer 1948 moest op de aankoopvergunning zelfs worden vermeld welk type auto ze mochten kopen. We kunnen dan niet echt spreken over een vrije marktwerking.

Oude kentekens
In het begin toen er auto´s werden gemaakt (rond 1900), hadden deze nog geen kenteken. De behoefte aan een kenteken kwam pas toen de veldwachter de auto op de fiets niet meer konden bijhouden. De eerste kentekens hadden maar vier cijfers. Na de viercijferige kentekens kwamen er provinciale kentekens. Het kenteken begon met een letter gevolgd door een aantal cijfers. Het kenteken werd toen al wel op naam gezet. Het was dus persoonsgebonden. De kentekenplaat was blauw met witte letters.

Sloopauto's met lijken
We staan met z’n allen ieder jaar ongeveer 31 miljoen uur in de file. Dit betekent een economisch verlies van 600 miljoen euro. Om de zeer lange files na verkeersongelukken te beperken wordt voorgesteld om de wrakken direct weg te takelen, ook al zitten er nog slachtoffers in. Dit is bekent gemaakt door mobiliteitsorganisatie Touring.

We staan met z’n allen weer in de file. Na de vakantie betekent dat er weer 25% meer verkeer is. Als er dan ook nog een ongeval gebeurt dan is het helmaal bingo. Van de 30 miljoen file in ons land wordt circa 25% veroorzaakt door een ongeval. Dat moet veel beter kunnen. De K.U. Leuven heeft berekend dat we het aantal verliesuren met 70% kunnen verminderen.
Dan kan wanneer de autowrakken met de slachtoffers er nog in worden weggevoerd. In Duitsland blijkt men dat al te doen. Door de werkzaamheden van alle hulpdiensten wordt de snelweg soms uren afgesloten.

Mooie prijs voor uw sloopauto
De meeste eigenaren van oude auto’s weten niet dat hun auto nog veel waard kan zijn. Dit is het gevolg van het verkopen van sloopauto’s via internet. De autohandelaren gaan steeds vaker tegen elkaar opbieden. Hierdoor is er meer concurrentie en gaat de prijs omhoog. Bij sloopauto-ophaaldienst krijgt u de beste prijs voor uw auto!  

Porsche occasions
De afgelopen dagen, wellicht door het mooie weer, zijn er veel mensen naar het jaarlijkse Porsche Occasion Weekend gekomen.
Tijdens het evenement was het gezellig druk. Met aandacht voor de innerlijke mens viel er een mooie collectie Porsche Approved Occasions te bewonderen. Veel bezoekers konden hun droomauto herkennen. Sommige werden nieuwe eigenaar van een Porsche die al eerder werd bedwongen door een bestuurder.

Kunst met sloopauto´s
Het Amsterdam museum heeft enkele weken geleden kunstwerken gekocht. De kunstwerken zijn schilderijen die op een sloopauto zijn gemaakt. Het museum moet de schilderrijen nog wel eerst uit de autowrakken zagen. Anders passen ze namelijk niet in de collectie.

Met het werk van Sophie wil ze de afgedankte voertuigen een laatste eer bewijzen. De be zoekers van de autosloperij konden de kunstwerken kopen. De overgebleven wrakken zijn alsnog gesloopt. Volgens het Amsterdam Museum nemen mensen niet makkelijk afscheid van hun autootje. Sommige mensen laten zelfs een traantje. Als troost krijgen de auto’s in het museum nu eeuwige roem.

In Nederland worden er ruim 20.000 auto’s gesloopt. Van het totale gewicht van deze sloopauto’s wordt in totaal circa 90% van het gewicht gerecycled. Dat is al meer dan in 2009. Best goed omdat nu nog 12% mag worden verbrand.

Nedereland groener
De overheid heeft maatregelen genomen om de auto’s in Nederland groener te krijgen. Dit heeft een  groot effect gehad op het Nederlandse wagenpark. Een lagere bijtelling, geen wegenbelasting en BPM hebben ervoor gezorgd dat de verkochte autos veel zuiniger zijn.

De maatregelen zijn ingevoerd vanwege het milieu, maar ook om de autoverkoop te laten stijgen. Zowel de autobedrijven als de consumenten profiteren hiervan. De maatregelen hebben een soortgelijk effect als de sloopregeling. De handel in tweedehands auto’s en sloopautos neemt hierdoor ook toe.

Illegale airco-reinigingsmiddelen
De afgelopen tijd heeft VROM-inspectie controles uitgevoerd op het gebruik van illegale airco-reinigingsmiddelen. Deze middelen worden ook wel biociden genoemd.
In totaal zijn er door de inspectiedienst 18 bedrijven bezocht. Naar aanleiding van deze controles en de bekendheid in de media hebben zich ook al drie bedrijven zichzelf gemeld.
Naar aanleiding van de inspecties zijn er waarschuwingsbrieven verstuurd. Gezien de verkoop en voorraad is bij drie bedrijven een boeterapport opgesteld. Door de leverancier zijn inmiddels de betreffende middelen van de markt gehaald.

Autosloperij Rotterdam | Autosloperij Amsterdam | Autosloperij Den Haag | Autosloperij Utrecht | Schadeautos Utrecht | Schadeauto Rotterdam | Schadeauto Amsterdam | Autosloperij Nijmegen | Sloopauto aanbieden | Sloopauto ophalen | Autosloperij Dordrecht | Sloopauto Verkopen | Autosloperij Leiden | Autosloperij Den Bosch | Autosloperijen Haarlemmermeer | Autosloperij Eindhoven | Autosloperij Heerenveen | Autosloperij Leeuwarden | Schadeauto Den Haag | Sloopauto Ophalen Rotterdam | Autosloperij Tilburg Sloopauto Ophalen Sloopauto Verwijderen Sloopauto ophalen Roosendaal Defecte auto verkopen kapotte auto verkopen  Auto verkopen zonder APK - Bus verkopen Sloopauto kopen Bus verkopen snel en direct contant geld en vrijwaring Auto Sloop Nederland Sloopauto te koop Sloopauto Zwolle Sloopauto Amersfoort ophaaldienst sloopauto Enschede Sloopauto Arnhem Alkmaar Autosloperijen Sloopauto Ophaalbedrijven Sloopauto Assen Sloopauto Groningen Sloopauto Friesland Autosloprij Zwolle Autosloperij Amstelveen Autosloperij Arnhem Autosloperij Breda Autosloperij Zoetermeer Sloperij Amsterdam Sloperij Den Haag Sloperij Utrecht Sloperij Rotterdam Sloperij Roosendaal Sloperij Eindhoven Autosloop Amsterdam Autosloop Utrecht Autosloop Den Haag Sloopauto aanbieden en ophalen Autosloperij Maastricht Autosloop Amstelveen Autosloop Diemen Autosloop Hoofddorp Autosloop Zaandam Autosloop Haarlem Autosloop Alkmaar Autosloop Purmerend Sloperij Nijmegen 45km auto verkopen